Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarle la navegación, analizar estadísticas del uso de la web.  

Responsable Informàtic/a

Barcelona (Barcelona)

19/11/2020

Oficina
Nortempo Barcelona
Categoría
Informática y telecomunicaciones
Subcategoría
Hardware, redes y seguridad
Especialidad
Office
Descripción
Des de Nortempo Barcelona busquem a un/a responsable informàtic/a per incorporar-se a una Fundació en Barcelona centre. Busquem a una persona autònoma, responsable, resolutiva, dinàmica, proactiva i amb capacitat organitzativa, amb disposició a acceptar, assumir i adaptar-se a múltiples demandes, prioritats i canvis ràpids, capaç de liderar el departament de TICS, amb capacitat i habilitats per a gestionar, prioritzar i resoldre incidències segons gravetat, i gran sentit de la urgència. FUNCIONS: - Encarregar-se de la gestió del departament. - Administrar sistemes operatius, programari, equips informàtics, xarxes i comunicacions contribuint a la disponibilitat i operativitat d'aquests. - Donar suport tècnic en l'ús de programari i maquinaria, així com de la xarxa de cablejat i sense fils, seguretat a la xarxa, còpies de seguretat, servidors i equips. - Realitzar el seguiment i control diari dels diferents processos, optimitzant, millorant i informatitzant procediments. - Responsabilitzar-se de la seguretat de les dades de l'empresa. - Manteniment de parc informàtic (PC / portàtils, impressores de xarxa, perifèrics diversos ...) - Responsabilitzar-se del sistema operatiu 365 i del bon funcionament d'aplicacions interconnectades. - Gestionar la infraestructura de comunicacions entre seus (àmbit nacional). - Gestionar la promoció de millores informàtiques a desenvolupar en l'entitat. -Gestionar línies mòbils (veu i dades) amb la gestió i compra dels seus terminals associats. - Coordinar la gestió dels sistemes auxiliars d'edificis (terminals de control d'horaris, càmeres de vigilància, equips de sala, etc.). - Controlar inventaris i aplicacions de procediments. - Gestionar protocols d'actuació i nivells de servei. - Realitzar informes de control i seguiment diari.
Requisitos
  • Coneixements tècnics i d'administració d'entorns Microsoft de servidors (Windows Server), administració i implantació de serveis i xarxes, entorns VMWARE, servidors, cloud, Firewall, VPN, ... instal·lació i reparació d'equips i maneig de PowerApps, CRM, nivell 3 ...
  • Coneixements microinformàtics i ofimàtics avançats, SAGE200c, bases de dades i configuració d'equips informàtics, impressores, escàners, etc.
  • Coneixement en telefonia IP i centraletes.
Imprescindible
  • Titulació d'Enginyeria Informàtica, Grau Superior en Sistemes o similar.
  • Experiència mínima de 4 anys havent realitzat tasques similars en l'àrea de sistemes d'una empresa.
  • Bilingüe català/castellà
  • Resident a Barcelona capital o àrea metropolitana
Se Ofrece
  • Estabilitat professional
  • 28.000 - 29.000 € BA.
Jornada laboral
Completa
Vacantes
1